Jäghammar Konsult AB

Vi på Jäghammar Konsult AB är ett företag som erbjuder tjänster inom VVS. Oavsett vad gällande värme, ventilation och/eller sanitet som du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. Vi är experter på VVS och kommer alltid att kunna förse dig med precis den hjälp som du är i behov av. Vi kan hjälpa dig med allt från projektering och reparationer till besiktningar och olika typer av utredningar. Du kan dessutom alltid lita på att vi värnar om miljön!

Vi finns på Franzéngatan 28

Vi på Jäghammar Konsult AB har vårt kontor på Franzéngatan 28 inne i centrala Stockholm. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Oavsett vilken del av Stockholm med omnejd som du bor eller verkar i finns vi här för att hjälpa dig.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss

Nöjda kunder är det absolut viktigaste för oss på Jäghammar Konsult AB. Vi anser nämligen att nöjda kunder som kan rekommendera oss är den bästa marknadsföringen vi kan få. Du kan därför känna dig lugn i det faktum att vi aldrig nöjer oss med något av våra jobb förrän även våra kunder blir nöjda!